Wedden op voetbal

Ben jij een doorgewinterde voetbalfan en wil je jouw kennis testen op het hoogste niveau? Dan is wedden op voetbal is echt iets voor jou. Voetbalweddenschappen maken wedstrijden spannender en leuker om naar te kijken, ook als je zelf geen speciale feeling hebt bij de wedstrijd van je keuze. Het kan je al snel tientallen tot honderden euro’s per week opleveren, als je tenminste in staat bent om de juiste weddenschappen te kiezen. Wat zijn de mogelijkheden van wedden op voetbal? Wij vertellen het je hier.

wedden op voetbal

Online wedden op voetbalwedstrijden

Gokken op sport is een eeuwenoude traditie. Door de jaren heen zijn de mogelijkheden om te kunnen gokken steeds uitgebreider geworden. Zo kies je niet meer alleen voor de 1, 2 of X; ook kun je kiezen voor doelpuntenmakers, aantal corners, gele en rode kaarten, half time/full time en meer.

Het brede scala aan inzetmogelijkheden om te wedden op voetbal zorgt ervoor dat jij als kenner echt iets hebt om voor te kiezen. Wil je naast je favoriete voetbalteam nog op andere wedstrijden of teams inzetten? Dan kies je uit tientallen voetbalcompetities van over de hele wereld.

Statistieken om je op weg te helpen bij gokken op voetbal

Hoe groot je eigen kennis ook is, je kunt nooit alle wedstrijden uit al je favoriete competities volgen, laat staan wedstrijden uit competities die eigenlijk niet je voorkeur hebben. Speciaal voor jou zijn er in dat geval tal van websites en bookmakers die alle statistieken alvast voor je op een rij hebben gezet. Welke statistieken zijn interessant om te raadplegen voordat je gaat wedden op voetbal?

  •  De huidige vorm van de teams
  •  De spelers die in vorm zijn
  •  Het gemiddeld aantal kaarten per wedstrijd
  •  Het aantal doelpunten voor- en tegen

Dit is echter nog maar een greep uit de statistieken die je kunt gebruiken om jouw kans op een winnende weddenschap zo groot mogelijk te maken. Veel kennis of weinig kennis van voetbal; met het juiste gebruik van statistieken maakt iedereen kans om een correcte weddenschap af te sluiten op een wedstrijd naar jouw keuze.

Live wedden op voetbal

Ben je per ongeluk te laat met je inzet op een voetbalwedstrijd? Geen zorgen, want je kunt volop live wedden op voetbal bij tal van online bookmakers. Sommige weddenschappen vallen live tijdens de wedstrijd helaas weg, maar daarvoor krijg je wel diverse zogenaamde ‘markets’ die ontstaan tijdens de wedstrijd. Ook kan de quotering die je voor de wedstrijd kreeg voor een inzet op team 1 te laag zijn geweest, maar is deze live ineens een stuk aantrekkelijker geworden. Live wedden is dynamisch, biedt veelzijdige mogelijkheden en geeft je de kans om tijdens de wedstrijd de uitkomst te bepalen.

De quoteringen bij wedden op voetbal

De quoteringen die worden gehanteerd rondom voetbalweddenschappen staan in principe voor ‘de kans op’ een bepaalde uitkomst. Is er een uitgesproken favoriet team om een wedstrijd te winnen, een speler om te scoren óf een speler om geel te pakken? Dan zal de quotering van deze market een stuk lager liggen dan andersom. Natuurlijk wil je bij wedden op voetbal zoveel mogelijk geld winnen, dus het is aan jou om te bepalen welke quotering interessant genoeg is om een risico te nemen. Is één weddenschap niet voldoende, dan kan je echter ook weddenschappen combineren om zo de algehele quotering een impuls te geven. Wedden op voetbal; er is van alles mogelijk. Ben jij klaar om je kennis over voetbal om te zetten in winst bij het wedden?